dijous, 5 de febrer de 2009

Horari

HIVERN (de setembre a juny): De dimarts a dissabte de 10 a 14 hores.

De dilluns a divendres de 16 a 20:30 hores.


ESTIU (juliol i agost): De dilluns a dijous de 15:30 a 21 hores.

Divendres de 9:30 a 15 hores


46 comentaris:

 1. Anònim7/6/09

  Hauria estat molt bé que ja que DIMARTS 9 DE JUNY comença la SELECTIVITAT la biblioteca obrís el dilluns al matí!

  ResponElimina
 2. Gràcies per deixar-nos el teu comentari. En època d'exàmens en posen en funcionament diversos serveis de sales d'estudi que complementen i amplien els punts de lectura habituals, com ara els que ofereixen les biblioteques municipals. Hi ha diversos municipis a prop de Sant Feliu que ofereixen aquest servei de sales d'estudi, en aquest enllaç podràs trobar més informació: http://bibliotecasantfeliu.blogspot.com/2009/05/sales-destudi.html.

  ResponElimina
 3. Crec que els horaris de la biblioteca s'haurien d'ampliar, especialment a l'estiu. Hi ha molta gent que prepara els exàmens de setembre, estudia per fer oposicions, etc. i necessita anar a estudiar a la biblioteca.
  Penso que en aquest aspecte és molt millorable el servei que ens dóna.

  Salutacions,

  ResponElimina
 4. Gràcies per deixar-nos el teu comentari Sonia.

  Els mesos de juliol i agost la biblioteca redueix l'horari per tal de poder garantir els mateixos serveis bibliotecaris que la resta de l'any. Durant aquest període, la biblioteca obre per les tardes perquè és l'horari de màxima afluència d'usuaris i amplia en mitja hora l'horari de tardes habitual (de 16 a 21 h).

  Per cobrir l'horari que la biblioteca resta tancada durant aquests mesos, els usuaris podeu recórrer a altres biblioteques de la Xarxa o a les sales d'estudi obertes a diverses localitats properes. Pots trobar més informació en aquests enllaços:
  http://bibliotecasantfeliu.blogspot.com/2009/05/sales-destudi.html
  http://www.diba.cat/biblioteques/agda/biblioteques/biblios.asp

  ResponElimina
 5. Anònim11/10/09

  Hauríeu d'ampliar bastant l'horari de la bibliotèca.
  Els dilluns hauríeu d'obrir per la tarda també, ja què molts cops m'he trobat jo i la meva familia en la situació de voler anar a la biblioteca i no poder.
  A més a l'època d'exàmens hauríeu d'ampliar el vostre horari.

  ResponElimina
 6. Gràcies per deixar-nos el teu comentari.

  La biblioteca ja obre els dilluns per la tarda, de 16 a 20.30.

  Sempre s'agraeixen els comentaris sobre la millora dels serveis. L'horari de la biblioteca és ajustat als recursos de què disposa i és equiparable a l'horari d'altres biblioteques de característiques similars.

  En època d'exàmens els estudiants poden recórrer a les sales d'estudi (no biblioteques) que estan obertes durant el vespre. En aquest enllaç trobaràs més informació:
  http://bibliotecasantfeliu.blogspot.com/2009/05/sales-destudi.html

  ResponElimina
 7. Anònim25/10/09

  Diumenge podrieu obrir la biblioteca per la tarda de 5 a 8 o aixi, ja que es l'últim dia de festa de la setmata (no se si mentens)ya que (dilluns, dimarts...) Si n'hi han exàmens la gent aniria . Nose es el que penso. Gràcies.

  ResponElimina
 8. T'animem a consultar el nostre enllaç de sales d'estudi (http://bibliotecasantfeliu.blogspot.com/2009/05/sales-destudi.html)on podràs trobar algunes poblacions del Baix Llobregat que tenen sala d'estudi en horari de diumenge a la tarda.

  Moltes gràcies pel comentari.

  ResponElimina
 9. Anònim28/11/09

  A m'agradaria que els diumenges al matí (com a mínim) la biblioteca estigués oberta, ja que fa un temps que me dedico a anar-hi a estudiar i em dona molt bons resultats.
  Em comformo amb el mateix horari que els dissabtes al matí.

  Gràcies!

  ResponElimina
 10. Anònim29/11/09

  Moltes biblioteques obren els diumenges per la tarda, aniria mol bé perque aqui no? Aurieu d'ampliar molt més l'horari.

  ResponElimina
 11. L'horari de la biblioteca és ajustat als recursos de què disposa i és equiparable a l'horari d'altres biblioteques públiques de característiques similars.

  En qualsevol cas, el servei que ofereix la biblioteca és diferent que el que ofereixen les sales d'estudi. En aquest sentit us recomanem que visiteu aquest enllaç on trobareu informació sobre sales d'estudi properes a Sant Feliu: http://bibliotecasantfeliu.blogspot.com/2009/05/sales-destudi.html.

  ResponElimina
 12. Un administrador del bloc ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 13. Un administrador del bloc ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 14. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 15. Anònim12/12/09

  Un administrador del bloc ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 16. Anònim10/2/10

  Considero que els horaris de la biblioteca s'haurien d'ampliar. Perquè el que no és lògic és que dilluns al matí estigui tancat igualment que al mig dia i que els estudiants de Sant feliu haguem de marxar a biblioteques de poblacions properes per poder estudiar en condicions. Tampoc és normal que tingui tan poca capacitat.
  Els horaris no s'amplien en èpoques d'exàmens i no només això sinò que en èpoques normals posen música gairabé 15 minuts abans de l'hora estipulada de tancament això per no parlar del soroll que es produeix pel fet de tenir els ordinadors situats al mig de l' última planta.
  He llegit a un comentari anterior que a l'estiu estava obert per la tarda fins les 21:00 perquè és quan hi ha més afluència però que pasa amb els que treballen per la tarda a més d'estudiar? Amb aquests horaris no se'ls té en compte. Penso que una biblioteca l'ha de poder aprofitar tothom i en el cas de la de Sant Feliu això no és així.

  ResponElimina
 17. Del teu comentari es desprenen diverses queixes sobre:

  - Característiques de l'equipament (capacitat, sorolls…). En aquest sentit la biblioteca pública és un servei públic obert a tota la ciutadania que ha d'oferir serveis diversos per a usuaris diversos (punts de lectura, accés a la informació, recursos per a l'oci, acticitats culturals…), que han de compartir l'equipament. Som conscients de les limitacions de l'equipament, però la missió de la biblioteca és garantir els serveis bibliotecaris a tothom i tractem d'oferir-los en les millors condicions possibles.

  - Horari. L'horari de la biblioteca s'ajusta als recursos de personal disponibles i és similar al d'altres biblioteques municipals de característiques semblants a la nostra, tan a l'hivern com estiu.

  - Servei de sales d'estudi. Sóm conscients que a Sant Feliu hi ha una manca de sales d'estudi però aquesta no és la funció de la biblioteca, tot i que, molts estudiants la fan servir com a tal. Altres equipaments públics (biblioteques, casals..) disposen de servei específic de sala d'estudi però a Sant Feliu, ara per ara, no disposem d'aquest servei. Et recomanem que consultis aquest enllaç, on trobaràs les sales d'estudi més properes: http://bibliotecasantfeliu.blogspot.com/2009/05/sales-destudi.html.

  Gràcies pel teu comentari!

  ResponElimina
 18. Josep16/4/10

  És molt trist que no estigui oberta la Biblioteca o hi hagi sales d'estudi habilitades en èpoques d'examens. (Que siguin decents, ja que la sala d'estudis que hi havia al Casal de Joves era molt penosa).

  Des d'aquí vull mostrar la meva queixa.

  ResponElimina
 19. Els horaris de la biblioteca són clarament insuficients i no permeten agafar un bon ritme d'estudi si el que has de fer es mínimament complicat o no entens les coses a la primera (amb l'horari actual hauries d'entendre les coses abans de llegir-les per poder optar a l'aprovat).

  No obstant, és un debat estèril on nosaltres ens queixem i 'biblioteca' contesta que hi ha sales d'estudi... Déu meu, el sistema deixa bastant a desitjar...

  ResponElimina
 20. Des de la biblioteca anem trametent totes les queixes a l'Ajuntament i ja hem parlat vàries vegades amb els responsables municipals sobre la necessitat d'una sala d'estudis a Sant Feliu de Llobregat. La biblioteca, de moment, no pot ampliar més horari i personal per raons econòmiques i per això adrecem a les poblacions que gaudeixen de sala d'estudis. El servei de sala d'estudis, com potser ja saps, a moltes poblacions és un servei diferent i separat del servei de la biblioteca precisament perquè necessita d'horaris especials de cap de setmana i nocturns. De totes maneres nosaltres tornem a trametre la teva queixa a l'Ajuntament. Gràcies pel teu comentari.

  ResponElimina
 21. Anònim10/1/11

  Em sembla molt bé que dongueu enllaços de sales d'estudi en altres pobles del voltant on s'hi que es pot anar a estudiar(jo i vaig), però no seria més lògic escoltar la remor popular i ampliar l'horari en époques d'exàmens, trobo una falta d'organització que tenint exàmens hagi d'anar a un altre poble perquè en el meu no compto per res.
  Moltes gràcies.
  Un estudiant

  ResponElimina
 22. Anònim10/1/11

  M'agradaria saber on es pot presentar una queixa formal sobre els horaris de la Biblioteca, ja que crec que aquí les nostres opinions no són acceptades.
  Podríeu facilitar-me un correu per queixes o algun full per emplenar, tant de la Biblioteca com del Ajuntament?

  Els dies anomentats: d'Examen, crec que la biblioteca hauria d'ajustar els seus horaris i crear uns dies d'estudi, com fan altres ciutats: exemple: Sant Joan Despí.

  A més una queixa es el soroll fet pel caminar 'amb tacons' d'una de les treballadores, ella més que ningú hauria de saber que això és una gran molestia per tots els usuaris

  ResponElimina
 23. Pots tramitar la teva queixa a travès d'aquest enllaç:
  https://www.santfeliu.cat/common/workflow/procedure_catalogue.faces?smid=11838.

  A la biblioteca també disposes d'una bústia de suggeriments i queixes.

  Gràcies per deixar-nos el teu comentari.

  ResponElimina
 24. Maria13/1/11

  A part de que els horaris són de pena, i no afavoreixen res als estudiants, l'espai per estudiar es rídiculament petit i limitat! A les 5 ja gairabé no hi han taules lliures... i es que és normal n'hi han de poquíssimes! Senyors! invertiu una mica en un lloc adegüat i que realment sigui útil com una biblioteca decent tant en espai com en horaris que poguem utilitzar els estudiants!

  ResponElimina
 25. Anònim13/4/11

  Hola m'agradaria que el diumenge obrisiu ni que fos una estona nomes per el mati o per la tarda.

  Gracies

  ResponElimina
 26. Anònim30/4/11

  no feu tantes faltes d'ortografia si us feu dir estudiants.....

  ResponElimina
 27. Anònim20/5/11

  Al principi de la pàgina heu posat que les aules d'estudi es reobriran durant el mes de maig i de juny, bé, és 20 de maig, és oberta?

  Gràcies

  ResponElimina
 28. L’Ajuntament posa en marxa a partir de dissabte 28 de maig i fins el diumenge 19 de juny un aula d'estudi a la Torre del Roser (c/ Joan XXIII, 14):

  Dissabtes de 16 a 22 h
  Diumenges de 10 a 14 h i de 16 a 22 h.

  L'espai té capacitat per a unes 50 persones i connexió WIFI.

  Recorda que el Casal de Joves també disposa d'un servei d'aula oberta d'estudi:

  Dilluns i dimecres de 19 a 21 h
  Dimarts i dijous de 12 a 14 h.

  Moltes gràcies pel teu comentari.

  ResponElimina
 29. Anònim27/7/11

  No entenc com no obriu la biblioteca almenys al juliol pel mati.

  ResponElimina
 30. Com pot ser que a l'estiu no obriu la biblioteca als matins.

  ResponElimina
 31. En primer lloc, gràcies per deixar-nos el teu comentari. L'horari de la biblioteca s'ajusta als recursos de personal disponibles i és per això que durant els mesos de juliol i agost la biblioteca redueix l'horari, per tal de no haver de tancar uns dies a l’estiu i poder garantir els mateixos serveis bibliotecaris que la resta de l'any. Durant aquests període pots recórrer a altres biblioteques de la Xarxa de diverses localitats properes. Pots trobar més informació en aquests enllaç: http://www.diba.cat/biblioteques/agda/biblioteques/bibliosc.asp#11

  ResponElimina
 32. L'horari de la biblioteca és ajustat als recursos de què disposa i durant els mesos de juliol i d’agost solament obre per les tardes per no haver de tancar en tot l’estiu, a més, es tracta de l’horari de màxima afluència d'usuaris. Es tracta d’un horari equiparable a d’altres biblioteques públiques de característiques similars. Durant aquests mesos pots recórrer a altres biblioteques de la Xarxa de diverses localitats properes. Pots trobar més informació en aquests enllaç: http://www.diba.cat/biblioteques/agda/biblioteques/bibliosc.asp#11

  Gràcies pel teu comentari!

  ResponElimina
 33. Volia assegurar-me de si durant tot el mes d'Agost la biblioteca estarà oberta. Gràcies

  ResponElimina
 34. Sí. Durant tot el mes d'agost la bibiloteca estarà oberta amb el següent horari: De dilluns a divendres de 16 a 21 hores.
  Gràcies pel teu comentari.

  ResponElimina
 35. Hola, una pregunta. Durant aquest Nadal on ens podem dirigir els estudiants per estudiar ja que crec que la biblioteca no estarà oberta però algún lloc hem de tenir no?

  gràcies

  ResponElimina
 36. Sara, els horaris d'obertura d'aques Nadal 2011 són els següents: del 27 de desembre al 04 de gener obert de 16 a 20:30h, el 05 de gener obert de 10 a 15 h. Tancat: 24 de desembre, 31 de desembre i 7 de gener

  ResponElimina
 37. Anònim3/8/13

  Ara al 2013, concretament agost, obriu a les tardes? Necessito estudiar per al setembre i no sé cap horari i a casa meva no es pot estudiar...

  ResponElimina
 38. Durant tot el mes d'agost la biblioteca obre de dilluns al dijous de 15:30 a 21 hores i els divendres al matí, de 9:30 a 15 hores.

  ResponElimina
 39. Anònim31/10/13

  Demà divendres dia 1 obriu?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Divendres 1 és festiu i la biblioteca tanca com tots els festius

   Elimina
 40. Anònim9/12/13

  Buenas tardes, podríais decirme que horario habrá durante las vacaciones de navidad?
  Gracias.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pots consultar l'horari especial de Nadal a la part dreta del blog.

   Elimina
 41. Elisabet1/6/14

  Bona tarda,

  Puc retornar un llibre de la vostra bibioteca a la biblioteca de Sant Just Desvern?

  Gràcies!

  ResponElimina
 42. Els llibres s'han de retornar a la biblioteca on s'han prestat. Si vols tornar el llibre a la biblioteca de Sant Just Desvern hauries d'abonar 1,5 € en concepte del seu transport.
  Gràcies.

  ResponElimina
 43. Anònim21/7/14

  Bon dia, jo crec que la Biblioteca tindria que estar oberta els matins de l'estiu ja que molts pares que treballen podrien deixar alla als seus fills. A la tarda seria millor tancar perque si no penso malament els adolescents queden molt per anar de passeig

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bona tarda. La Biblioteca no disposa d'un servei per tenir cura dels fills quan els pares i mares estan treballant. Quant al que comentes d'obrir al matí en lloc de a les tardes, es fa així perquè es tracta de l’horari de màxima afluència d'usuaris.
   Gràcies pels teu comentaris.
   Salutacions

   Elimina

La biblioteca es reserva el dret de no publicar aquells comentaris que no respectin unes normes bàsiques de participació:
- respectar de les normes bàsiques de convivència
- ús d’un llenguatge adequat
- respectar la netiqueta pròpia d’un espai electrònic